top of page

Klassieke wijnen en wereldwijnen kopen met advies in Mol? Ontdek onze nieuwe wijnhoek!

Rijkelijk aanbod aan klassieke wijnen en wereldwijnen

Ontdek ons vernieuwd ruim aanbod aan wijnen! Een Sauvignon Blanc of Chardonnay uit Frankrijk, Chili of Zuid-Afrika? Een Rioja uit Spanje? 

De Bierbron in Mol is uw wijnkenner met een neus voor klassieke wijnen en wereldwijnen uit Hongarije, Moldavië, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Argentinië en andere wijnlanden uit alle hoeken van de wereld. 

U vindt bij ons een uitgebreide en hoogwaardige selectie aan:

Rode wijn

Witte wijn

Biowijn

Alcoholvrije wijn

Rosé wijn

Bruisende selectie aan bubbels

Geen gelegenheid zonder te klinken met bubbels! Naast wijnen vindt u bij De Bierbron dan ook uw favoriete cava, champagne, prosecco, schuimwijn en andere (ook alcoholvrije) bubbels in de meest uiteenlopende prijsklassen.

Beleef wijnen in onze uitgebreide wijnhoek

De Bierbron inspireert wijnliefhebbers in een volledig vernieuwde uitgebreide wijnhoek met klassieke wijnen en wereldwijnen voor ieders smaak en budget, streng geselecteerd, geproefd en goedgekeurd. Hier krijgt u bovendien veel uitgebreider persoonlijk advies dan in een supermarkt. Wij kunnen u zowel kwaliteitswijnen aanbevelen voor een doordeweekse dag als feestelijke gelegenheid.

wijnhoek De Bierbron Wijnen

Wij schenken klare wijn

Geen idee welke wijn past bij uw vlees-, wild-, vis- of vegetarisch gerecht? Een bijzondere wijn cadeau doen? Bent u op zoek naar de perfecte dessertwijn, een wijn die samengaat met een traditionele Franse kaasplank of die ene wijn die matcht bij uw barbecue-avond of spaghetti bolognaise? Wilt u eerder een gerecht tot een hoger niveau tillen met een scheutje lekkere wijn? Een Spumante om uw aperitief te vergezellen?

Vuur gerust al uw wijnvragen op ons af in onze wijnhoek en ontkurk de juiste wijn voor elk recept of ieder festijn.
In onze instore wijnhandel staan we u graag bij met een woordje deskundig advies om de perfecte wijnkeuze te schenken.

Wijn of bubbels met gratis advies?
Bezoek onze wijnhoek bij De Bierbron in Mol!

bottom of page